Встановлення пам'ятника козакам Вільного козацтва Козачанської волості
Модераторы: TANECHKA, Ksenia
-
- Гетьман
- Всего на руках: Заблокировано
Борис, Міг би й приїхати в рідне село...
Викладу трохи фотографій та відео...
Пам'ятний знак відкрили попри негоду...

Все дійство, через сильний дощ, перенесли в сільський будинок культури..

Викладу трохи фотографій та відео...
Пам'ятний знак відкрили попри негоду...

Все дійство, через сильний дощ, перенесли в сільський будинок культури..

-
- Гетьман
Традиційний козацький куліш... і не тільки...
Найкрасивіші дівчата - це козачки Козачанського Куреня Вільного Козацтва!

-
- Курінний писар. Полковник
Велика дяка козаку Тарасу за світлини та відео про св"ято в селі Козацькому.Хто міг і не прийшов на відкриття знаку багато втратив.Адже це один раз і повтору вже не буде. А ,як говорять,захід,а я скажу св"ято,незважаючи на негоду,вдалося на славу. Тут, на форумі ,хочу відмітити велика дяка козакам і козачкам Козачанського куреня Вільного козацтва,а особливо атаману Голубу Олегу Петровичу.Завдячуючи його енергії і наполегливості і відбулося дане дійство.На заклик куреня,взяти участь у відкритті знаку присвяченого учасникам визвольної боротьби за незалежність Укроїни 1917-1018 рр.зокрема козакам Козачанського куреня,який очолював легендарний курінний атиман Опанас Шаповал \Дід Шаповал\ відгукнулись: адміністрація Звенигородщини та районний Будинок Культури,Козацький курінь села Зелена Діброва,представникита художній колектив села Княжа,представники з Холодного Яру,волонтери Звенигородщини,учасники АТО з м.Ватутіно,представники Чорних запорожців з м.Корсунь-Шевчченкового.Гостями урочистостей стали наш /з\Звенигородщини\ письменник Василь Шкляр.представники обласних організацій. Описувати хід урочистостей не буду потрібно б було прийти і прийняти участь.А хто ж не зміг цього зробити задовольніться.завдячуючи Козакові Тарасу,коротенькими фрагментами відіозапису та світлинами.
-
- Генеральний значковий
Шановні друзі , козаки, побратими - свято вдалось і вдалось завдяючи вам -патріотам України та нашого краю! Дякую за компліменти, але я б нічогісінько сам не зробив без вас! Тільки взявшись за руки, ми можемо здолати найлютішого ворога та здійснити нашу мету - відродження козацької слави на Звенигородщині!! Я низько вклоняюсь та дякую вам за підтримку ! Слава Україні!!