Тисни "Вхід", або "Реєстрація" та приєднуйся до нас!
Хліб з борошном з цвіркунів
Модератор: TANECHKA
- Kozak Taras
- Гетьман
- Сообщения: 22604
- Зарегистрирован: 16 ноя 2008
- Всего на руках: Заблокировано
- Репутация: 2025
- Пол: Мужской
- Откуда: Козацьке
- Благодарил (а): 6983 раза
- Поблагодарили: 11874 раза
- Контактная информация:
Хліб з борошном з цвіркунів
Розпочинається продаж хліба, що містить борошно з цвіркунів. Буханка коштуватиме 4 євро і буде продаватись в Хельсинкі.
Продукт містить традиційне пшеничне борошно, а також 70 помелених комах, що складають 3% його ваги. В результаті маємо хліб з високим вмістом протеїнів, жирних кислот, кальцію, заліза та вітаміна В12.
Генеральний директор компанії Fazer, Markus Hellström підкреслив, що запуск хліба з цвіркунів буде початком революції в харчуванні. Директор інновацій, Juhani Sibakov запевнив, що у майбутньому комахи стануть більш популярними в західному світі: "Людству потрібні нові та стійкі джерела харчування".
Фіняндія стане шостою країною Європи, що дозволяє виготовлення та продаж продуктів, основаних на комахах, разом з Бельгією, Великобританією, Голандією, Австрією і Данією. Іспанія приєднається 1 січня 2018 року.
Ням-ням
Чтобы увидеть ссылку, Вы должны быть зарегистрированы!
- Kozak Taras
- Гетьман
- Сообщения: 22604
- Зарегистрирован: 16 ноя 2008
- Всего на руках: Заблокировано
- Репутация: 2025
- Пол: Мужской
- Откуда: Козацьке
- Благодарил (а): 6983 раза
- Поблагодарили: 11874 раза
- Контактная информация:
Хліб з борошном з цвіркунів
До речі, штучне м'ясо подешевшало в 30 000 раз за 4 роки... У 2013 році собівартість бургера з котлетою з вирощеного в лабораторії м'яса становила понад $ 300 000, а тепер ледь перевищує $ 10. Вчені вдосконалюють методики, щоб зробити штучне м'ясо доступним і вивести його на ринок в найближчі п'ять років.