При загрузці немає сигналу спікера

Обговорюємо комплектуючі ПК.

Модераторы: TEMA, Vlad

Аватара пользователя
Kozak Taras
Гетьман
Гетьман
Сообщения: 19940
Зарегистрирован: 16 ноя 2008
Всего на руках: Заблокировано
Банк: Заблокировано
Пол: Мужской
Откуда: Козацьке
Благодарил (а): 5414 раз
Поблагодарили: 9254 раза

При загрузці немає сигналу спікера

Сообщение Kozak Taras » 12 май 2011, 16:43

Виникла проблема, при включенні компа відсутній сигнал з системного динаміка і комп не загружається. БП справний (підключав інший, та сама картина). Відключав память та відеокарту, сигнал про їх відсутність є. Скоріш за все несправність материнської плати?
Изображение

Вільними та Гідними Громадянами можуть бути тільки ситі, здорові, озброєні!

Аватара пользователя
Леонід Мазира
Історик форуму. Генеральний значковий
Історик форуму. Генеральний значковий
Сообщения: 3231
Зарегистрирован: 14 дек 2008
Всего на руках: Заблокировано
Банк: Заблокировано
Пол: Мужской
Откуда: Київ
Благодарил (а): 4630 раз
Поблагодарили: 2696 раз

Re: При загрузці немає сигналу спікера

Сообщение Леонід Мазира » 12 май 2011, 19:49

А "батарейка" працює?
Взагалі схоже на те, що "мамка" здохла.
:( Але ще треба поворушити усі роз"єми, постукать по платі, змінити вінчестер...

Аватара пользователя
Kozak Taras
Гетьман
Гетьман
Сообщения: 19940
Зарегистрирован: 16 ноя 2008
Всего на руках: Заблокировано
Банк: Заблокировано
Пол: Мужской
Откуда: Козацьке
Благодарил (а): 5414 раз
Поблагодарили: 9254 раза

Re: При загрузці немає сигналу спікера

Сообщение Kozak Taras » 12 май 2011, 19:55

Батарейку виймав і вставив назад, обнулив CMOS, відключав усе крім процесора, нічого не допомогло.
Изображение

Вільними та Гідними Громадянами можуть бути тільки ситі, здорові, озброєні!

Аватара пользователя
Vlad
Значковий
Значковий
Сообщения: 349
Зарегистрирован: 07 ноя 2009
Всего на руках: Заблокировано
Пол: Мужской
Откуда: Украина
Благодарил (а): 27 раз
Поблагодарили: 195 раз

Re: При загрузці немає сигналу спікера

Сообщение Vlad » 12 май 2011, 22:19

Проверь крепления колодки питания на материнской плате......
Изображение

Аватара пользователя
Kozak Taras
Гетьман
Гетьман
Сообщения: 19940
Зарегистрирован: 16 ноя 2008
Всего на руках: Заблокировано
Банк: Заблокировано
Пол: Мужской
Откуда: Козацьке
Благодарил (а): 5414 раз
Поблагодарили: 9254 раза

Re: При загрузці немає сигналу спікера

Сообщение Kozak Taras » 12 май 2011, 22:27

Та начебто все міцно тримається. :?:
Изображение

Вільними та Гідними Громадянами можуть бути тільки ситі, здорові, озброєні!

Аватара пользователя
TEMA
Осавул
Осавул
Сообщения: 767
Зарегистрирован: 23 дек 2008
Всего на руках: Заблокировано
Пол: Мужской
Откуда: Київ
Благодарил (а): 107 раз
Поблагодарили: 313 раз

Re: При загрузці немає сигналу спікера

Сообщение TEMA » 13 май 2011, 09:06

або процесора. почерзі все справне поміняти в ваш системник, або навпаки.
але все таки проц або мамка. там здутих конденсаторів не видно, нічого підозрілого не кидаеться в око???

Аватара пользователя
Kozak Taras
Гетьман
Гетьман
Сообщения: 19940
Зарегистрирован: 16 ноя 2008
Всего на руках: Заблокировано
Банк: Заблокировано
Пол: Мужской
Откуда: Козацьке
Благодарил (а): 5414 раз
Поблагодарили: 9254 раза

Re: При загрузці немає сигналу спікера

Сообщение Kozak Taras » 18 май 2011, 18:34

Дякую всім за поради! Проблема була в відеокарті, сьогодні купив нову, поставив і все запрацювало! :Yahoo!: Відеокарту поставив ASUS Radeon HD 5670; память: 1024 MB; GDDR5; :good:
Изображение

Вільними та Гідними Громадянами можуть бути тільки ситі, здорові, озброєні!

Вернуться в «Залізо»