Эксперт рассказал, почему «испортилась» украинская колбаса
Качество украинских товаров на прилавках заметно снизилось. И это, как пишет «Сегодня», признают сами торговые сети.
«Мы теперь берем больше дешевых колбасных изделий, сыров, молокопродуктов, бакалеи, так как они лучше продаются, — рассказал изданию топ-менеджер крупной торговой сети Владимир Молчанов. — Есть и премиум-сегмент. Но по колбасам он, например, ограничен 10—12 позициями, а год назад было вдвое больше. Что касается среднего ценового сегмента колбас (100—150 грн/кг) и сыров (80—100 грн/кг), то он совсем непопулярен. Особенно оскудел рыбный ассортимент, так как ориентируемся не на импорт, а на украинского производителя. Сейчас появилось много частных рыбных хозяйств, выращивающих карпа, толстолоба, карася и т. д.».
По словам директора информкопании «ПроАгро» Николая Верницкого, хуже всего с колбасами: «Конкуренция большая, и цену поднять сложно. Поэтому производители снижают себестоимость, добавляя в фарш больше сала, хрящей, а свинину частично заменяя курятиной».
Как сообщали «Комментарии», ряд специалистов ожидают появления дешевой продукции из Европы, изготовленной специально для Украины по нашим стандартам, которые пока менее жесткие, чем в ЕС.
Тисни "Вхід", або "Реєстрація" та приєднуйся до нас!
Що ви їсте?
- Kozak Taras
- Гетьман
- Сообщения: 22604
- Зарегистрирован: 16 ноя 2008
- Всего на руках: Заблокировано
- Репутация: 2025
- Пол: Мужской
- Откуда: Козацьке
- Благодарил (а): 6983 раза
- Поблагодарили: 11874 раза
- Контактная информация:
- Kozachka
- Головний дописувач Генеральний бунчужний
- Сообщения: 10722
- Зарегистрирован: 30 ноя 2010
- Всего на руках: Заблокировано
- Репутация: 617
- Пол: Женский
- Откуда: Звенигородка
- Благодарил (а): 1175 раз
- Поблагодарили: 3073 раза
- Контактная информация:
Що ви їсте?
Які продукти можуть зберігатися вічно
Вісім продуктів, які не зіпсуються ніколи.
1. Білий рис
Дикий рис зберігається всього півроку через те, що у ньому містяться натуральні олії. А ось вибілений рис зберігає свої їстівні і поживні властивості до 30 років. Але зберігати його теж потрібно правильно: в контейнерах без кисню, які зараз продаються повсюдно і при температурі - 40 градусів (просто постав взимку контейнер за вікно, і все).
2. Мед
Мед не тільки багатий поживними речовинами, а й може зберігатися десятиліттями. Умови зберігання меду: закрита банку, темрява, температура не вище 20 градусів.
3. Сіль
Не дарма для того, щоб довше зберегти продукти "живими" до допомоги солі вдаються в першу чергу. Та й сама сіль безсмертна. Але є виключення - йодована сіль. Ось вона зберігається якихось жалюгідних п'ять років.
4. Соєвий соус
"Довгожитель" з країн Сходу. Навіть у відкритій упаковці соус не псується роками. А якщо діставати з холодильника закриту упаковку, милуватися нею і, не розкриваючи, ставити на місце, то і зовсім - десятиліттями.
5. Цукор
Нехай не введе тебе в оману сувора напис "придатний до" на упаковках цукру - виробники зобов'язані її ставити. Насправді ж, якщо упакувати цукор в контейнери без повітря, він не зіпсується ніколи.
6. Квасоля
Та ж історія, що і з рисом. Згідно з дослідженнями, і після 30 років зберігання сушена квасоля не розлучається зі своїм запасом протеїну.
7. Сухе молоко
Можливо, через десятиліття смак буде вже не таким свіжим, як у парного молока. Зате ти завжди можеш підсолодити його медом 30-річної витримки.
8. Високоградусний алкоголь
Горілка, віскі, коньяк - безумовно старожили. До речі, якщо вживати ці продукти, запиваючи їх високоградусна алкоголем, стане якщо і не смачніше, то веселіше точно.
Чтобы увидеть ссылку, Вы должны быть зарегистрированы!
Вісім продуктів, які не зіпсуються ніколи.
1. Білий рис
Дикий рис зберігається всього півроку через те, що у ньому містяться натуральні олії. А ось вибілений рис зберігає свої їстівні і поживні властивості до 30 років. Але зберігати його теж потрібно правильно: в контейнерах без кисню, які зараз продаються повсюдно і при температурі - 40 градусів (просто постав взимку контейнер за вікно, і все).
2. Мед
Мед не тільки багатий поживними речовинами, а й може зберігатися десятиліттями. Умови зберігання меду: закрита банку, темрява, температура не вище 20 градусів.
3. Сіль
Не дарма для того, щоб довше зберегти продукти "живими" до допомоги солі вдаються в першу чергу. Та й сама сіль безсмертна. Але є виключення - йодована сіль. Ось вона зберігається якихось жалюгідних п'ять років.
4. Соєвий соус
"Довгожитель" з країн Сходу. Навіть у відкритій упаковці соус не псується роками. А якщо діставати з холодильника закриту упаковку, милуватися нею і, не розкриваючи, ставити на місце, то і зовсім - десятиліттями.
5. Цукор
Нехай не введе тебе в оману сувора напис "придатний до" на упаковках цукру - виробники зобов'язані її ставити. Насправді ж, якщо упакувати цукор в контейнери без повітря, він не зіпсується ніколи.
6. Квасоля
Та ж історія, що і з рисом. Згідно з дослідженнями, і після 30 років зберігання сушена квасоля не розлучається зі своїм запасом протеїну.
7. Сухе молоко
Можливо, через десятиліття смак буде вже не таким свіжим, як у парного молока. Зате ти завжди можеш підсолодити його медом 30-річної витримки.
8. Високоградусний алкоголь
Горілка, віскі, коньяк - безумовно старожили. До речі, якщо вживати ці продукти, запиваючи їх високоградусна алкоголем, стане якщо і не смачніше, то веселіше точно.
Чтобы увидеть ссылку, Вы должны быть зарегистрированы!
- TANECHKA
- Генеральний значковий
- Сообщения: 4574
- Зарегистрирован: 15 окт 2010
- Всего на руках: Заблокировано
- Репутация: 877
- Пол: Женский
- Откуда: Козацьке
- Благодарил (а): 8367 раз
- Поблагодарили: 3556 раз
Що ви їсте?
У квасолі запас протеїну можливо залишається таким же,а от смак погіршується. До того ж у ній заводяться жучки. Навіть,якщо вона закрита,то не факт,що їх там не буде ,бо квасоля вже може бути заражена личинками