Тисни "Вхід", або "Реєстрація" та приєднуйся до нас!


Що ви їсте?

Тільки оригінальні рецепти форумчан. Изображение

Модераторы: TANECHKA, TEMA

Аватара пользователя
Kozak Taras
Гетьман
Гетьман
Сообщения: 22604
Зарегистрирован: 16 ноя 2008
Всего на руках: Заблокировано
Репутация: 2025
Пол: Мужской
Откуда: Козацьке
Благодарил (а): 6983 раза
Поблагодарили: 11874 раза
Контактная информация:

Re: Що ви їсте?

#71

Сообщение Kozak Taras » 08 янв 2016, 12:25

Изображение
Изображение

Вільними та Гідними Громадянами можуть бути тільки ситі, здорові, озброєні!

Аватара пользователя
Kozachka
Головний дописувач Генеральний бунчужний
Головний дописувач  Генеральний бунчужний
Сообщения: 10722
Зарегистрирован: 30 ноя 2010
Всего на руках: Заблокировано
Репутация: 617
Пол: Женский
Откуда: Звенигородка
Благодарил (а): 1175 раз
Поблагодарили: 3073 раза
Контактная информация:

Re: Що ви їсте?

#72

Сообщение Kozachka » 28 янв 2016, 23:23

Изображение

Аватара пользователя
Kozachka
Головний дописувач Генеральний бунчужний
Головний дописувач  Генеральний бунчужний
Сообщения: 10722
Зарегистрирован: 30 ноя 2010
Всего на руках: Заблокировано
Репутация: 617
Пол: Женский
Откуда: Звенигородка
Благодарил (а): 1175 раз
Поблагодарили: 3073 раза
Контактная информация:

Re: Що ви їсте?

#73

Сообщение Kozachka » 09 фев 2016, 16:43

Эксперт рассказал, почему «испортилась» украинская колбаса
Изображение
Качество украинских товаров на прилавках заметно снизилось. И это, как пишет «Сегодня», признают сами торговые сети.
«Мы теперь берем больше дешевых колбасных изделий, сыров, молокопродуктов, бакалеи, так как они лучше продаются, — рассказал изданию топ-менеджер крупной торговой сети Владимир Молчанов. — Есть и премиум-сегмент. Но по колбасам он, например, ограничен 10—12 позициями, а год назад было вдвое больше. Что касается среднего ценового сегмента колбас (100—150 грн/кг) и сыров (80—100 грн/кг), то он совсем непопулярен. Особенно оскудел рыбный ассортимент, так как ориентируемся не на импорт, а на украинского производителя. Сейчас появилось много частных рыбных хозяйств, выращивающих карпа, толстолоба, карася и т. д.».

По словам директора информкопании «ПроАгро» Николая Верницкого, хуже всего с колбасами: «Конкуренция большая, и цену поднять сложно. Поэтому производители снижают себестоимость, добавляя в фарш больше сала, хрящей, а свинину частично заменяя курятиной».

Как сообщали «Комментарии», ряд специалистов ожидают появления дешевой продукции из Европы, изготовленной специально для Украины по нашим стандартам, которые пока менее жесткие, чем в ЕС.

Аватара пользователя
Kozachka
Головний дописувач Генеральний бунчужний
Головний дописувач  Генеральний бунчужний
Сообщения: 10722
Зарегистрирован: 30 ноя 2010
Всего на руках: Заблокировано
Репутация: 617
Пол: Женский
Откуда: Звенигородка
Благодарил (а): 1175 раз
Поблагодарили: 3073 раза
Контактная информация:

Re: Що ви їсте?

#74

Сообщение Kozachka » 23 мар 2016, 22:16


Аватара пользователя
Kozachka
Головний дописувач Генеральний бунчужний
Головний дописувач  Генеральний бунчужний
Сообщения: 10722
Зарегистрирован: 30 ноя 2010
Всего на руках: Заблокировано
Репутация: 617
Пол: Женский
Откуда: Звенигородка
Благодарил (а): 1175 раз
Поблагодарили: 3073 раза
Контактная информация:

Що ви їсте?

#75

Сообщение Kozachka » 11 ноя 2016, 23:51

Изображение

Аватара пользователя
Kozachka
Головний дописувач Генеральний бунчужний
Головний дописувач  Генеральний бунчужний
Сообщения: 10722
Зарегистрирован: 30 ноя 2010
Всего на руках: Заблокировано
Репутация: 617
Пол: Женский
Откуда: Звенигородка
Благодарил (а): 1175 раз
Поблагодарили: 3073 раза
Контактная информация:

Що ви їсте?

#76

Сообщение Kozachka » 14 ноя 2016, 20:45

Які продукти можуть зберігатися вічно
Вісім продуктів, які не зіпсуються ніколи.
Изображение
1. Білий рис

Дикий рис зберігається всього півроку через те, що у ньому містяться натуральні олії. А ось вибілений рис зберігає свої їстівні і поживні властивості до 30 років. Але зберігати його теж потрібно правильно: в контейнерах без кисню, які зараз продаються повсюдно і при температурі - 40 градусів (просто постав взимку контейнер за вікно, і все).

2. Мед

Мед не тільки багатий поживними речовинами, а й може зберігатися десятиліттями. Умови зберігання меду: закрита банку, темрява, температура не вище 20 градусів.

3. Сіль

Не дарма для того, щоб довше зберегти продукти "живими" до допомоги солі вдаються в першу чергу. Та й сама сіль безсмертна. Але є виключення - йодована сіль. Ось вона зберігається якихось жалюгідних п'ять років.

4. Соєвий соус

"Довгожитель" з країн Сходу. Навіть у відкритій упаковці соус не псується роками. А якщо діставати з холодильника закриту упаковку, милуватися нею і, не розкриваючи, ставити на місце, то і зовсім - десятиліттями.

5. Цукор

Нехай не введе тебе в оману сувора напис "придатний до" на упаковках цукру - виробники зобов'язані її ставити. Насправді ж, якщо упакувати цукор в контейнери без повітря, він не зіпсується ніколи.
Изображение

6. Квасоля

Та ж історія, що і з рисом. Згідно з дослідженнями, і після 30 років зберігання сушена квасоля не розлучається зі своїм запасом протеїну.

7. Сухе молоко

Можливо, через десятиліття смак буде вже не таким свіжим, як у парного молока. Зате ти завжди можеш підсолодити його медом 30-річної витримки.
Изображение
8. Високоградусний алкоголь

Горілка, віскі, коньяк - безумовно старожили. До речі, якщо вживати ці продукти, запиваючи їх високоградусна алкоголем, стане якщо і не смачніше, то веселіше точно.

Чтобы увидеть ссылку, Вы должны быть зарегистрированы!

Аватара пользователя
TANECHKA
Генеральний значковий
Генеральний значковий
Сообщения: 4574
Зарегистрирован: 15 окт 2010
Всего на руках: Заблокировано
Репутация: 877
Пол: Женский
Откуда: Козацьке
Благодарил (а): 8367 раз
Поблагодарили: 3556 раз

Що ви їсте?

#77

Сообщение TANECHKA » 16 ноя 2016, 10:09

У квасолі запас протеїну можливо залишається таким же,а от смак погіршується. До того ж у ній заводяться жучки. Навіть,якщо вона закрита,то не факт,що їх там не буде ,бо квасоля вже може бути заражена личинками

Ответить

Вернуться в «Кулінарія»