Тисни "Вхід", або "Реєстрація" та приєднуйся до нас!


Збір коштів на будівництво Храму

Модераторы: TANECHKA, Ksenia

Ответить
Аватара пользователя
Ігор Ярославський
Бунчужний
Бунчужний
Сообщения: 118
Зарегистрирован: 02 апр 2017
Всего на руках: Заблокировано
Репутация: 25
Пол: Мужской
Откуда: Черкаси
Благодарил (а): 3 раза
Поблагодарили: 242 раза

Збір коштів на будівництво Храму

#1

Сообщение Ігор Ярославський » 02 ноя 2018, 10:56

Благодійників, жертводавців,оздоблювачів , повік незабутніх фундаторів…

Храм - святе місце, яке є символом того, що і тут, на землі, видимим чином є Правда Божа.

І коли ми цю Правду намагаємося втілити в життя, тоді і відносини між людьми стають кращими, чистішими, добрішими.

Це наша мрія. Церква - це не стіни, церква - це люди.

Ми хочемо створити місце, де люди зможуть збиратися разом, складаючи справжню християнську громаду,

Євхаристійне зібрання. Місце, де люди зможуть здійснити свій порятунок від суєти цього перехідного світу, знаходячи святість, увійти в Царство Небесне.

Отримайте молитовну підтримку сотень людей.

Пожертвувавши навіть малу лепту на будівництво храму Божого, людина назавжди входить в число "жертводавців, будівельників, оздоблювачів" цього храму. І на всі часи, до тих пір, поки буде стояти цей храм і в ньому будуть відбуватися богослужіння, кожний день,та за кожною літургією від імені повноти церковної громади будуть молитися:
«Благодійників, жертводавців,оздоблювачів , повік незабутніх фундаторів святого храму цього, нехай пом'яне Господь Бог у Царстві Своїм завжди, нині і повсякчас, і на віки вічні . Амінь.»

З самого моменту заснування парафії Богослужінню і молитві приділяється особлива увага. Імена жертводавців поминаються кожного дня , та за кожною літургією протягом річного кола богослужінь. Також їх імена будуть занесені в «сувой пам'яті».

Візьміть участь в нашій молитві за згодою.
Молитва за згодою - це унікальний досвід Православної церкви, заснований на словах Господа нашого Ісуса Христа, який через Євангеліє сказав своїм учням:
«Істинно також кажу вам: якщо двоє з вас дійдуть згоди на землі просити про всяку річ, то, чого б вони не попросили, буде їм від Отця Мого Небесного; бо, де двоє чи троє зібрані в ім’я Моє, там Я серед них.» (Матф. 18:19-20)

Молитва за згодою: загальний духовний подвиг.
Є багато способів звернутися до Бога, і кожен християнин вибирає той, який йому до душі. Деякі люди можуть звертатися до Творця, Богородиці і святих поодинці, іншим же потрібна підтримка однодумців. Але як бути, якщо Ви не маєте можливість відвідати храм? Якраз в таких випадках і потрібна молитва за згодою.

Подібну практику застосовували досвідчені духівники, як архімандрит Іоанн (І. М. Крестьянкін), митрополит Антоній Сурожський (А. Б. Блум), протоієрей В. Н. Амфітеатров. Вони пропонували своїй пастві схилятися перед іконами в один і той же час, не дивлячись на те, що вірян розділяли тисячі кілометрів. Крім того, схожим чином може поступити людина, що страждає від скорботи, поневірянь, хвороб та інших труднощів, попросивши друзів молитися про його проблеми. А останнім часом широко поширився звичай брати в колектив християн, які будуть з щирим завзяттям звертатися до Господа, дбаючи за успіх спільної справи не заради винагороди, але тільки з любові до ближніх.

Що необхідно зробити, перш ніж приступати до молитви за згодою?

Обов'язково візьміть благословення у священика.

Тож хто хоче підтримати будівництво нашого храму прошу молитися : 7-00 такою молитвою:

Ти сказав пречистими Своїми устами: «Істинно кажу вам, якщо двоє з вас дійдуть згоди на землі просити про всяку річ, буде їм від Отця Мого Небесного; бо де двоє або троє зібрані в ім'я Моє, там Я серед них». Незмінні слова Твої, Господи, незмірне милосердя Твоє, і чоловіколюбство Твоє нескінченне. Тому молю Тебе: даруй мені , рабу ( - бі ) Твоєму ( -їй ) ... (ім’я), і тим ,що згодилися просити Тебе (Про продовження розпочатого будівництва храму Всіх Святих землі Української – Сергія Радонезького ), сповнення прохання нашого. Але все ж нехай буде не як ми хочемо, а як Ти. Нехай буде навіки воля Твоя. Амінь.

По слову Спасителя віруючі погоджуються разом звертати молитовне прохання до Бога в один і той же час для того, щоб сам Господь «встав посеред них», об'єднав їх, і виконав те, що вони просять за словом Своїм. Важливою обітницею Господа є твердження про те, що прохання буде виконано без будь-яких умов або застережень, потрібно тільки щира віра і сталість. І так як для Бога немає відстаней, то головним у такий молитві є час і форма молитовного звернення.

А ЯКЩО ВИ БАЖАЄТЕ ДОПОМОГТИ НАМ ФІНАНСОВО :
КАРТКА ПРИВАТ БАНКУ 5168 -7427-0733-6131
Ярославський Ігор Степанович.
Лише в молитві ми можемо висловити свою подяку яка дійсно буде щирою і відчутною.

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА ВАШУ ПІДТРИМКУ ЗА ВАШУ МОЛИТВУ.

Изображение

Ответить

Вернуться в «Релігія †»